Gratis verzending naar Nederland en België

‘Een tikje magie ...’

Sam (3,5j) heeft autisme en heeft het vaak moeilijk om in slaap te geraken. Op aanraden van de ergotherapeut kocht de mama van Sam, Brenda, onlangs een verzwaringsdeken. Hieronder vertelt ze over haar ervaring met WUSHI.

“Ons zoontje Sam heeft een autistische aandoening waardoor hij 's avonds moeilijk in slaap kan vallen. Hij is erg beweeglijk en uit dat vooral tijdens zijn bedtijd. Soms kan hij wel anderhalf uur lang liggen bonken en beuken. Hoe meer geluid en hoe meer trillingen hij teweegbrengt hoe leuker hij het lijkt te vinden.

Na veel slapeloze nachten raadde onze ergotherapeut ons uiteindelijk een verzwaringsdeken aan. Dit zou volgens hem kinderen helpen om rustiger en makkelijker in slaap te vallen. We hadden hier echter nog nooit van gehoord dus startten we die avond nog onze online zoektocht naar een leuk exemplaar. Na verschillende opties met elkaar te vergelijken besloten we uiteindelijk het verzwaringsdeken van WUSHI aan te kopen. Enkele dagen later al belde de pakjesbezorger aan met ons deken. 

Vol enthousiasme hebben we het diezelfde avond meteen uitgetest. Eerst waren we wat sceptisch want zeg nu zelf, waarom zou een ander deken nu net de oplossing zijn. We hadden immers al zoveel geprobeerd. Maar wauw, wat een wereld van verschil! Met het dekentje is Sam veel rustiger! Hij heeft 's avonds nog wel even nodig om de dag af te sluiten, maar het bonken en beuken is helemaal verdwenen. Vroeger kon hij midden in de nacht nog wel eens wakker worden en flink van zich laten horen. Nu geven we hem zijn dekentje, draait hij zich om en valt terug in een diepe slaap. Echt bizar!

Het deken ziet niet uit als een therapeutisch deken, en WUSHI de Panda geeft het een leuke kinderlijke touch. We noemen het thuis al ‘een deken met een tikje magie’. Wij zijn zeer tevreden over ons WUSHI verzwaringsdeken en willen geen nacht meer zonder. Hij gaat dus ook zeker mee op onze volgende vakantie in de bijgevoegde knapzak.”