Gratis verzending naar Nederland en België

Slaapproblemen bij kinderen oplossen

Hoe helpt een WUSHI-verzwaringsdeken mijn kind beter slapen?

Het WUSHI-verzwaringsdeken zorgt voor een constante druk op het lichaam en helpt gelukshormonen aan te maken, terwijl het hormonen gerelateerd aan stress en angst doet afnemen.

Deze druk voelt fijn aan en geeft het gevoel van een stevige knuffel waardoor je heerlijk kunt ontspannen en dieper kunt slapen.

Bovendien kan het niet alleen kinderen met slaapproblemen helpen, maar kan het ook gunstig werken voor kinderen met stress- en angststoornissen of ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD, het Asperger of Tourette syndroom, epilepsie en autisme. Dit komt omdat het kind zich beter op het lichaam zal concentreren waardoor het hoofd eerder ‘vrij’ aanvoelt.

Waaruit bestaat een WUSHI-verzwaringsdeken?

Een WUSHI-verzwaringsdeken bestaat uit verschillende lagen om het comfortniveau te optimaliseren. Het heeft dezelfde functie als een gewoon deken, met als enige verschil het gewicht. De verschillende lagen zijn gemaakt van hoogwaardig katoen, met als vulmiddel in de middelste laag (hypoallergene ) glasparels.

De goede verdeling van het gewicht en de manier waarop het WUSHI-verzwaringsdeken is samengesteld, zorgt voor de uitstekende kwaliteit. Daarnaast wordt ademend materiaal gebruikt waardoor het deken heerlijk warm aanvoelt in de winter en juist voor een minder benauwd gevoel zorgt in de zomermaanden.

Wat zijn de voordelen van een WUSHI-verzwaringsdeken?

 Sneller slapen: de lichte druk van het deken voelt aan als heel de nacht lekker geknuffeld worden. Dit heerlijke gevoel van veiligheid en geborgenheid zorgt ervoor dat je kind sneller kan inslapen.

 Beter slapen: bij een goede nachtrust denkt men vaak aan lang slapen, maar de kwaliteit van de slaap wordt daarbij vaak over het hoofd gezien. Onderzoek toont aan dat een diepere slaap je lichaam en geest tot rust laat komen. Hierdoor zal je kind zich beter uitgeslapen voelen en kan het de volgende dag weer voor 100% kind zijn!

 Minder stress: het is bewezen dat een verzwaringsdeken angst en stressgevoelens bij kinderen kan verminderen. WUSHI de panda waakt de hele nacht over hen waardoor angsten en negatieve gedachten geen kans meer krijgen.

 Verbeterde focus en concentratie: met dank aan deze diepere en meer ontspannen slaap kan je kind zich beter focussen op school en zal hij/zij veel minder snel afgeleid zijn.

 Zonder grenzen: met dank aan de meegeleverde knapzak kan je kind zijn/haar goede nachtrust overal mee naartoe nemen. Een slaappartijtje bij vrienden? Logeren bij oma en opa? WUSHI reist altijd mee!

Hoe kies ik het juiste WUSHI-verzwaringsdeken voor mijn kind?

Om optimaal te kunnen profiteren van het WUSHI-verzwaringsdeken is het nodig om bij aankoop rekening te houden met het lichaamsgewicht van je kind. Voor het berekenen van het ideale gewicht van het deken, kan je uitgaan van ongeveer 10% van het lichaamsgewicht. 

Voor een kind met een lichaamsgewicht van 25 kg is het daarom aangeraden om een verzwaringsdeken van 2.3 kg te gebruiken. Zit je net tussen twee maten in of twijfel je over het juiste gewicht? Dan raden we je aan een maatje zwaarder te kiezen.